Categories

Beach party

Vele jaren organiseerde Chiro Westrode de ‘Beach Party’ en de ‘Retro TD’. Nu heeft de VZW De Chirovrienden van Westrode echter het heft in handen. De opbrengst gaat wel nog steeds naar de werking van Chiro Westrode. Hiermee kan men nieuw spelmateriaal aankopen, een groot deel van het kamp betalen en de lokalen onderhouden.

De leiding van Chiro Westrode steekt het weekend zelf nog de handen uit de mouwen maar we vergeten zeker niet de bijna 100 andere helpers, waaronder een grote groep oudleiding en andere vrijwilligers.

In omstreken staat het feestweekend dan ook bekend als een goed evenwicht tussen feestplezier en een doordachte organisatie. Ondertussen Is het feestweekend één van de grotere evenementen in de omgeving.

BEACH PARTY

De Beach Party wordt sinds 1997 georganiseerd en brengt vele uitersten bijeen: oud en jong bij muziek die swingt van techno tot rock. Mensen met allerlei verschillende stijlen maar die wel het woord ‘ambiance’ begrijpen.

RETRO—TD

De Retro-TD (ontstaan in 2004) staat bij de iets oudere garde al jaren garant voor kwaliteitsvertier. De classics van weleer herleven in een speciaal aangepast decor, wat resulteert in een unieke sfeer. Door verloop van tijd heeft deze avond dan ook veel succes bij dertigers en ouder.

Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd surfen naar de website

VZW De Chirovrienden van Westrode: BTW-nummer 0546.957.561.