Ronde van Weistro

Beste leidsters, leiders, dorpelingen, sympathisanten, enz.

Hopelijk genoten jullie volop van deze zomer! Om deze zomer op een spetterende manier af te sluiten heeft Chiro Westrode nog iets speciaals voor jullie in petto: DE RONDE VAN WEISTRO. Dit is een feestweekend voor de vierde keer georganiseerd door Chiro Westrode waarmee we dit jaar het Chiro-solidariteitsfonds steunen, dit is een organisatie die Chiro’s financiële hulp biedt (https://chiro.be/info-voor-leiding/diversiteit/solidariteitsfonds). Na de eerste editie startten we reeds met de adoptie van ons Plankind Francis, deze loopt ook dit jaar door, 2 jaar geleden schonken we €1000 aan vzw Levedale en vorig jaar was Hippo & Friends aan de beurt.

Hoe ziet ons weekend er concreet uit?

Zaterdag 29 september starten we met een EETFESTIJN in het parochiehuis van Westrode. Iedereen is welkom om een lekker hapje te eten en te drinken. Je zal de keuze hebben tussen stoofvlees, vol-au-vent of spaghetti.

Zondag 30 september wordt er in de ochtend een rommelmarkt georganiseerd, waar je zelf kan komen staan met jouw spullen. Van ons krijg je dan een afgebakend stukje van X m2 voor de prijs van €5.

Na de rommelmarkt  is het de beurt aan de sportievelingen onder ons. Om 14u wordt het startschot gegeven van onze KOERS. Dit is een koers speciaal voor jeugdbewegingen! We houden dan ook rekening met verschillende leeftijdscategorieën (vanaf 6 jaar). Dus, heb je nog geen programma voor die zondag? Schrijf jullie dan snel in via chirowestrode2@gmail.com ! Inschrijven kost €3 p.p. Die dag zal ook verschillende soorten rand animatie voorzien worden. Zo is er een schijt je rijk, zullen schminksters aanwezig zijn, springkasteel, volksspelen, muziekbandjes, DJ’s (tot 22u30), een hapje, enz. Kortom, het belooft een dag vol plezier te worden voor jong en oud!

Wij hopen jullie te verwelkomen op ons weekend, zodat we er samen iets spetterends van kunnen maken!

In bijlage vinden jullie de planning voor zondag 1 oktober.

Groetjes,

Chiro Westrode

Bijlage

Tijdstip Start van categorie Aantal rondes (Breemweg – Jan Hammeneckerstraat).
12u30 50 + + 5
13u15 6 tot 9 jaar+ 1
13u45 10 tot 12 jaar+ 2
14u15 13 tot 16 jaar 3
15u00 13 tot 16 jaar 4
15u45 Aspiranten en leiding 5
16u30 Aspiranten en leiding 6
17u15 20 + 7
18u00 20 + 8

 

Verder:

Doorlopend: drankstand, volksspelen, schijt je rijk (voetbalveld), enz.

18u30: coverbandjes (op straat aan het parochiehuis).

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>