Ronde van Weistro

Ronde van Weistro

Beste leidsters, leiders, dorpelingen, sympathisanten, enz.

Hopelijk genoten jullie volop van deze zomer! Om deze zomer op een spetterende manier af te sluiten heeft Chiro Westrode nog iets speciaals voor jullie in petto: DE RONDE VAN WEISTRO. Dit is een feestweekend voor de vierde keer georganiseerd door Chiro Westrode waarmee we dit jaar het Chiro-solidariteitsfonds steunen, dit is een organisatie die Chiro’s financiële hulp biedt (https://chiro.be/info-voor-leiding/diversiteit/solidariteitsfonds). Na de eerste editie startten we reeds met de adoptie van ons Plankind Francis, deze loopt ook dit jaar door, 2 jaar geleden schonken we €1000 aan vzw Levedale en vorig jaar was Hippo & Friends aan de beurt.

Hoe ziet ons weekend er concreet uit?

Zaterdag 29 september starten we met een gezellig koffie, thee en gebakmoment in het parochiehuis van Westrode. Tijdens dit gezellige bijeenkomen zullen de kampfoto’s voor het eerst vrijgegeven worden. Allen daarheen!

Zondag 30 september wordt er vanaf 7u een rommelmarkt georganiseerd, waar je zelf kan komen staan met jouw spullen. De rommelmarkt gaat door op het voetbalveld en loopt door tot in de namiddag (ten laatste tot 17u). Van ons krijg je dan een afgebakend stukje van +-4m x 3m voor de prijs van €5. Inschrijven kan via volgende link: https://goo.gl/forms/nPnK5aQOsNc0BDxm1
Bezoekers kunnen niet enkel genieten van deze gezellige rommelmarkt, ook zal men al in de vroege ochtenduren voorzien worden van dranken en mattentaarten!

Na de rommelmarkt  is het de beurt aan de sportievelingen onder ons. Om 14u wordt het startschot gegeven van onze KOERS. Dit is een koers speciaal voor jeugdbewegingen, ouders, dorpelingen, andere enthousiasten! We houden dan ook rekening met verschillende leeftijdscategorieën (vanaf 6 jaar). Dus, heb je nog geen programma voor die zondag? Schrijf jullie dan snel in via chirowestrode2@gmail.com of kom de dag zelf langs! Inschrijven kost €3 p.p. Die dag zal ook verschillende soorten rand animatie voorzien worden. Zo zullen schminksters aanwezig zijn, springkasteel, volksspelen, muziekbandjes, DJ’s (tot 20u), een hapje, enz. Kortom, het belooft een dag vol plezier te worden voor jong en oud!

Wij hopen jullie te verwelkomen op ons weekend, zodat we er samen iets spetterends van kunnen maken!

PLANNING KOERS
14u00 6 tot 9 jaar (j + m)
14u20 10 tot 12 jaar (j + m)
14u40 13 tot 16 jaar (m)
15u10 13 tot 16 jaar (j)
15u40 17 tot 19 jaar (m)
16u10 17 tot 19 jaar (j)
16u40 20+ (m)
17u10 20+ (j)

HELM VERPLICHT!

Doorlopend: drankstand, eetstand, volksspelen, springkasteel, gekke fietsen (voetbalveld), enz.

15u: coverbandjes (op straat aan het parochiehuis).

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>