Beach party


De woorden ‘beach party’ en ‘Chiro Westrode’ doen bij vele mensen een belletje rinkelen.

Elke jaar staan we met een leidingsploeg van ongeveer 20 personen en al onze extra helpende handen weer klaar om er een spetterend feestweekend van te maken. Zoals de voorgaande jaren zorgen we ook dit jaar voor een goed evenwicht tussen feestplezier en een doordachte organisatie.

Het idee van onze Beach Party kende een vrij vage start, maar bleek toch een groot succes te worden. Ondertussen, 15 jaar later, worden we gerekend bij één der grootste fuiven in omstreken. Vermeldenswaard is hier dat dit alleen maar mogelijk was dankzij de jarenlange inzet van de chiroleiding en een grote groep vrijwilligers en ex-leiding. Wij hopen dan ook om steeds een gigantisch feest te maken.

BEACH PARTY

Onze Beach Party brengt vele uitersten bijeen: oud en jong bij muziek die swingt van techno tot rock. Mensen met allerlei verschillende stijlen maar die wel het woord ‘ambiance’ begrijpen.

RETRO—TD

Onze Retro-TD staat bij de iets oudere garde al jaren garant voor kwaliteitsvertier. De classics van weleer herleven in een speciaal aangepast decor, wat resulteert in een unieke sfeer. zo hebben wij in die negen jaar een vast publiek van 30ers-40ers kunnen opbouwen.

Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd surfen naar onze website

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>